Als u binnen of buiten uw huis of bedrijf rondkijkt, komt u al gauw diverse klussen tegen. Daarbij kan het gaan om verbouw, renovatie, onderhoud of schilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Vaak ontbreekt het aan kunde, tijd en/of energie om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. In zo’n situatie zoekt u een betrouwbaar en professioneel schilders- en klussenbedrijf om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

indruk-totaalbouw-oostzaan-bouwen-verbouwen-klussen-klusjesman-timmerman-schilderSchilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan beschikt over ruime praktijkervaring en is dus precies het bedrijf dat u zoekt voor deze klussen. Het succes van Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan valt of staat met de kwaliteit van ons werk. Wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen met een perfect eindresultaat. Elke offerte begint met een persoonlijk bezoek op de project locatie om de klus(sen) te inventariseren, waarna u van ons een heldere en uiteraard vrijblijvende offerte ontvangt.

Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan is een zelfstandige onderneming, begonnen in 2005. Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan is niet alleen bijzonder veelzijdig, maar heeft inmiddels ook al bijna 30 jaar ervaring in klussen, montage, onderhoud, afbouw en schilderwerk.

Kwaliteit en tevreden klanten staan bij Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan hoog in het vaandel.

De meeste werkzaamheden worden door Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan zelf uitgevoerd, maar voor grotere klussen heeft Schilders- en Klussenbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan de beschikking over een uitgebreid netwerk van vakmensen dat kan worden ingeschakeld om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. U heeft echter altijd één aanspreekpunt voor betere efficiëntie en communicatie. Daarnaast is één aanspreekpunt altijd goedkoper.

WAT WIJ VOOR U DOEN

Onze diensten bestaan uit schilders-, klus-, montage-, afbouw- en timmerwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

indruk-totaalbouw-oostzaan-verbouwen-bouwen-klussen-keuken-badkamer-timmerman

Indien u speciale wensen heeft of in onze onderstaande lijst van klussen uw klus er niet tussen ziet staan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan, in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

DIENSTEN OVERZICHT

Verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden
Plaatsen van keukens, sanitair en bouwmaterialen (ook al zijn deze niet bij ons zijn gekocht)
Schilderwerkzaamheden
Dubbel en enkel glas plaatsen
Loodgieterswerk
Tegelwerk
Hout-, laminaat- en parketvloeren leggen, repareren en onderhouden
Elektra aanleg
CV aanleg
Gipswanden plaatsen
Tussenmuren plaatsen
Stucwerk
Plaatsen van blokhutten, schuttingen en poortdeuren
Aanleggen houten terras en veranda
Levering bouwmaterialen
Levering van alle merken sanitair
Voor vragen of het maken van een offerte afspraak kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.