Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan: herstelt, verbetert en verfraait

Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan staat voor u klaar voor professioneel schilderwerk. Sinds jaar en dag zorgen wij voor vakwerk. Heeft u een professionele binnen- of buitenschilder nodig dan is Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan de juiste keuze. Wij schilderen, renoveren, restaureren en onderhouden uw huis zodat het weer lange tijd meegaat en er piekfijn uitziet. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven, gemeenten, instellingen en scholen.

U kunt schilderwerk onderverdelen in:
– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Wand- en plafondafwerking
– Houtrotherstel

Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Bij binnenschilderwerk van Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan kunt u onder andere denken aan muren, plafonds, kozijnen, trappen en ruimtes zoals de badkamer. Maar naast de uitstraling zorgt binnenschilderwerk voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.

Bij binnenschilderwerk aan woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot een minimum te beperken. Dit doen wij onder meer door machinaal te schuren met stofafzuiging en het afdekken van bijvoorbeeld vloeren en trappen. Vanzelfsprekend wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd. Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan maakt voor binnenschilderwerk gebruik van watergedragen verven. Dit is beter voor milieu en gezondheid en geeft minder stankoverlast dan producten op terpentinebasis.

Buitenschilderwerk
Voor het behoud van onroerend goed is vakkundig onderhoud een absolute noodzaak. Goed schilderwerk geeft niet alleen een mooie uitstraling aan uw woning, maar verlengt ook de levensduur van uw houtwerk en kozijnen. Voor een optimaal resultaat maken wij alleen gebruik van hoogwaardige, duurzame verven en lakken, zodat u lang van het resultaat kunt genieten. Door de Nederlandse weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant is dus van groot belang voor de duurzaamheid en voorkomt hoge kosten. Om te voorkomen dat het hout gaat rotten en u over moet gaan tot het (gedeeltelijk) vervangen van uw kozijnen, is het geen overbodige luxe om uw houtwerk eens in de vijf jaar te (laten) schilderen. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt én verfraait het uiterlijk van uw woning of pand.

Wand- en plafondafwerking
Wandafwerking en plafondafwerking is er in talloze variaties. Goed advies is belangrijk, omdat de ondergrond en de condities ter plaatse mede bepalend zijn voor het eindresultaat. Daarom brengen wij altijd een bezoek op locatie, om de te behandelen oppervlakken te inspecteren.  Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan kan helpen met het creëren van een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij staan u daarom graag bij met kleuradvies en de keuze van de juiste materialen. Of u nu kiest voor verf of behang, wij bieden veel mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand niet alleen perfect te verzorgen, maar tevens een unieke uitstraling te geven.

Houtrotherstel
“Houtrot” is een schimmel dat ontstaat door vocht in het hout. Deze schimmel voedt zich met het hout en tast de omliggende delen aan, waardoor deze zacht en poreus worden. Door op tijd en op een goede manier onderhoud te plegen aan uw woning of pand, kunt u dit gemakkelijk voorkomen en hoge kosten voorkomen. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een vorm van houtrot zoals aangetast hout, afbladderende verf of aantasting van de constructie? Dan kunt u ervoor kiezen om deze vormen van houtrot te laten repareren door een professional. Schilders- en Klusbedrijf InDruk Totaalbouw Oostzaan is zo een professional. Niet alleen voor schilderwerk, maar ook voor uw houtrotreparaties staan we graag voor u klaar.

indruk-totaalbouw-oostzaan-aalsmeer-amsterdam-diemen-amstelveen-houtrot-kozijn

Eerst nemen we de schade op. Hiervoor wordt al het aangetaste hout verwijderd. Na verwijdering wordt gekeken wat de beste oplossing is voor het betreffende deel.

indruk-totaalbouw-oostzaan-aalsmeer-amsterdam-diemen-amstelveen-houtrot-kozijn-herstel

Afhankelijk van de aard van de houtrot wordt gekozen voor het opvullen met een speciale houtrotvuller. Mocht de beschadiging echt te groot zijn wordt gekozen voor het opvullen met een houten passtuk.

indruk-totaalbouw-oostzaan-aalsmeer-amsterdam-diemen-amstelveen-houtrot-kozijn-herstel-eindresultaat

Na het herstellen van de houtrotplek wordt deze geplamuurd, geschuurd, gegrond en vervolgens afgelakt in elke gewenste kleur.